Вибух у кафе в Росії: У мережу виклали відео із потужною пожежею

В момент вибуху в кафе знаходилися 40 чоловік.

Після вибуху почалася пожежа. Фото: скріншот з відео.

Число постраждалих в результаті потужного вибуху в кафе в Саратовській області (Росія) збільшилося, повідомляють Патріоти України.

Шість чоловік з числа постраждалих опинилися в лікарні, двоє перебувають у важкому стані. Зазначимо, що в момент вибуху в кафе знаходилися 40 чоловік. Відомо, що вибух в Саратовській області стався через займання балона з пропаном, що зберігався в підсобці.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...