"Вибуховий" номер: Лиса донька "Жеки" Кошового довела його до сліз (відео)

Відомого українського коміка, зірку "Кварталу 95" Євгена Кошового публічно довела до сліз старша дочка Варвара під час виступу команди "Луганська збірна" на шоу "Ліга сміху", повідомляють Патріоти України.

10-річна дівчинка вийшла на сцену в кінці виступу екс-команди Кошового в рамках другої гри "Зимового кубку". Варвара з'явилася перед глядачами і журі в лисій перуці, показавши яскраву пародію на Кошового. В ході виступу вона розповіла, як родині не вистачає батька, через що він не зміг стримати сліз.

Незважаючи на вдалий виступ, в кінцівці дівчинка також не змогла втриматися і заплакала. У цей момент в залі були дружина Кошового Ксенія разом з 4-річною дочкою Серафімою.

Після ефіру Кошовий виклав в своєму Instagram відео виступу, зазначивши, що для нього поява дочки на сцені стала величезним сюрпризом. "Я був в шоці, коли це все відбувалося. Але в хорошому сенсі. Дякую за емоції", - написав актор.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...