Вибухи в Ічні: "Кругом горить усе, люди тікають, хто куди може. 5-поверхівка вся пішла, розвалилася… Ми все покидали, все в хаті. Повтікали", - евакуйована жінка (відео)

Перелякані мирні жителі стверджують, що земля від вибухів здригається навіть у Ніжині.
Перелякана жінка розповіла про втечу від вибухів. Фото: скріншот з відео.

Місцеві жителі та очевидці розповіли, що відбувалося поблизу Ічні Чернігівської області, де рано вранці 9 жовтня пролунали вибухи на складах боєприпасів. У коментарі для місцевого ТК "Прилуки" літня жінка з Ічні розповіла, що бачила зарево, а люди намагалися втекти від вибухів, передають Патріоти України.

"Зарево рветься, кругом горить усе, люди тікають, хто куди може. Ми їхали, так там у 5-поверховому домі шибки вилетіли. А це вже люди приїхали, кажуть 5-поверхівка вся пішла, розвалилиася… Ми все покидали, все в хаті. Повтікали", - розповіла вона зі сльозами на очах. Імені жінки журналісти не спитали.

Інша очевидиця, яка мешкає у 3 кілометрах від військової частини, стверджує, що від вибухів здригалася земля. "Гуділо все на світі, здригалася земля, скло вилітало з вікон", - пояснила вона.

Користувач Facebook Андрій Ярошенко написав на своїй сторінці, що від вибухів під Ічнею трусяться будинки у Ніжині. "В Ічні рвуться склади з боєприпасами! Вибухає так що в Ніжині будинку трясуться! Дзвонив знайомій, сказала: "Ховаємося в підвал, допоможе чи ні – не знаю", - йдеться в його повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...