Вибухи в Ічні: "Кругом горить усе, люди тікають, хто куди може. 5-поверхівка вся пішла, розвалилася… Ми все покидали, все в хаті. Повтікали", - евакуйована жінка (відео)

Перелякані мирні жителі стверджують, що земля від вибухів здригається навіть у Ніжині.
Перелякана жінка розповіла про втечу від вибухів. Фото: скріншот з відео.

Місцеві жителі та очевидці розповіли, що відбувалося поблизу Ічні Чернігівської області, де рано вранці 9 жовтня пролунали вибухи на складах боєприпасів. У коментарі для місцевого ТК "Прилуки" літня жінка з Ічні розповіла, що бачила зарево, а люди намагалися втекти від вибухів, передають Патріоти України.

"Зарево рветься, кругом горить усе, люди тікають, хто куди може. Ми їхали, так там у 5-поверховому домі шибки вилетіли. А це вже люди приїхали, кажуть 5-поверхівка вся пішла, розвалилиася… Ми все покидали, все в хаті. Повтікали", - розповіла вона зі сльозами на очах. Імені жінки журналісти не спитали.

Інша очевидиця, яка мешкає у 3 кілометрах від військової частини, стверджує, що від вибухів здригалася земля. "Гуділо все на світі, здригалася земля, скло вилітало з вікон", - пояснила вона.

Користувач Facebook Андрій Ярошенко написав на своїй сторінці, що від вибухів під Ічнею трусяться будинки у Ніжині. "В Ічні рвуться склади з боєприпасами! Вибухає так що в Ніжині будинку трясуться! Дзвонив знайомій, сказала: "Ховаємося в підвал, допоможе чи ні – не знаю", - йдеться в його повідомленні.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...