Вибухи в Стамбулі: В результаті теракту загинула 56-річна одеситка Лариса Цепакова

Лариса поверталася з сином і чоловіком додому після відпочинку. При цьому син і чоловік не постраждали.

На місці теракту в аеропорту Стамбула. Фото: 24tv.ua.

Українкою, яка загинула в результаті теракту, що стався в аеропорту Стамбула, виявилася 56-річна одеситка Лариса Цепакова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, що Лариса поверталася з сином і чоловіком додому після відпочинку. При цьому син і чоловік не постраждали. Наразі вони залишаються у Стамбулі, де вирішуватимуть питання про транспортування тіла.

За даними видання, Цепакова повинна була летіти рейсом авіакомпанії МАУ Стамбул-Одеса. Борт вилетів зі Стамбула із запізненням і приземлився в Одесі о 1:17.

У свою чергу, в МАУ цю інформацію не підтверджують, але і не спростовують.

Як повідомляли Патріоти України, 28 червня в міжнародному аеропорту Стамбула імені Кемаля Ататюрка прогриміли три вибухи. Один із терористів підірвав себе перед металошукачем. Другого вбила в перестрілці поліція, третього взяли живцем.

Кількість жертв атаки - 41 людина. Також повідомляється про 147 поранених.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...