​Видають бажане за дійсне: Брехня росЗМІ про "наплив туристів з України" до окупованого Криму (фото та реакція соцмереж)

Російські пропагандисти продовжують вигадувати чергові "перемоги". Так, за їх версією, виявляється, що українці ринули відпочивати в окупований Росією Крим.

РосЗМІ активно поширюють інформацію, що "в червні потік туристів з України до Криму зріс на 38%". Українці у соцмережі продемонстрували той "наплив туристів з України" до окупованого Росією Криму. Відповідні скріни опубліковані на сторінці "Стомлений парадами" в Twitter, повідомляють Патріоти України.

Користувачі почали одразу висміювати фейкову новину в коментарях: "Дивіться, щоб на адмінкордоні не затоптали і машиною не переїхали", - пишуть у соцмережі. "Я так розумію, надувних драконів теж порахували", "Ну, правда ж зріс з початку року", "У січні був 1 турист. У червні було 4 туристи. Десь так", - пишуть коментатори під постом.

А така ситуація на адмінкордоні, судячи з інформації на сайті ДПСУ:


Опублікував: Тетяна Ісічук

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...