Вийшла з дому і не повернулась: Під Києвом ввечері зникла 13-річна дівчинка (фото)

Рідні зниклої просять небайдужих про допомогу.

Фото: Сегодня

У місті Бровари Київської області зникла 13-річна Ангеліна Кульбіда, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"23 жовтня о 17:45 дівчинка покинула своє місце проживання і до теперішнього часу не повернулася. Зріст - близько 145 см, худорлявої статури, волосся коротке, темне, обличчя овальної форми, прямі темні брови", - йдеться в повідомленні.

На момент зникнення дівчинка була одягнена: куртка коротка кольору хакі з коміром з штучного хутра, під курткою сірий піджак з короткою сірою спідницею, рожева футболка, вишневі колготки, коричневі черевики.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...