"Виходить, що дітей не було": Мати і свекруха "зниклої вагітної" Лаговської пояснили ситуацію (відео)

Мати хлопця Дар'ї, Євгенія, була шокована новиною про те, що дівчина обманювала, проте вона і раніше про це підозрювала.

Скріншот

Мати 19-річної Дарини Лаговської, яку нещодавно шукала вся столиця, заявила, що у її дочки не було дітей. Про це йдеться в сюжеті телеканалу СТБ, повідомляють Патріоти України.

"Виходить, що дітей не було. У неї просто нервовий зрив. Ми вже до гінекологів возили, вони сказали, що нічого не було", - сказала мати дівчини. За її словами, Дарина носила під сорочкою "якийсь муляж".

Мати хлопця Дар'ї, Євгенія, була шокована новиною про те, що дівчина обманювала, проте вона і раніше про це підозрювала. "Тривожно було, що такі крихітні діти. Два плоди і зовсім маленькі. Одна дитина - 1,5 кг, інша - 1,6 кг".

Також вона додала, що її син не збирався одружуватися з Лаговською, оскільки у них не було серйозних стосунків. Жінка підозрює, що ця вистава була розіграна для того, щоб витягати з їхньої сім'ї гроші.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...