Виклик рекету і свавіллю: Саакашвілі врятував підприємця від беззаконня "горіхової мафії" (відео)

"Вони не врахували одного, доки я тут, старі схеми працювати не будуть!" - сказав голова Одещини.

Скрін відео

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі розповів про те, як врятував вантаж із горіхами, котрий у підприємця намагалася відібрати так звана "горіхова мафія". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України:

"Як тільки в Одеси відібрали чесного прокурора, горіхова мафія вирішила, що знову настав час для рекету і свавілля.

Бандити із Запорізької податкової, за підтримки тітушок з пістолетами і обрізами, без будь-яких документів, серед білого дня, нахабно намагалися вкрасти вантаж з горіхами у одного з підприємців.

Вони не врахували одного, доки я тут, старі схеми працювати не будуть! Сьогодні ми врятували конкретно один цей вантаж, але хто знає скількох бізнесменів такі ж бандити зуміли пограбувати по всій країні! Поки в Україні уряд, який не хоче піклуватися про свій народ, українцям потрібно об'єднається і самим очистити свою країну від цих паразитів!"

Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...

Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...