"Викликати захоплення і щастя": Стало відомо, хто стане дизайнером сцени "Євробачення-2017"

У його портфоліо - сцени Євробачення в Дюссельдорфі, Баку і Відні

Відомий дизайнер Флоріан Відер. Фото: ЖЖ

Флоріан Відер став дизайнером сцени Євробачення, яке навесні 2017 буде проходити в столиці України, повідомляє Прес-служба UΛ Перший, передають Патріоти України.

«Це вже четверта сцена, яку він буде розробляти для міжнародного пісенного конкурсу. У портфоліо Флоріана Відер - сцени Євробачення в Дюссельдорфі, Баку і Відні, а також такі проекти, як талант-шоу «Х-Фактор» у Великій Британії та США і «MTV Video Music Awards», - йдеться в повідомленні.

Відер вважає, що головна його задача - створити відчуття щастя і захоплення у кожного, хто приєднається до Євробачення. «Я вже запланував використовувати деякі революційно нові напрацювання, але поки буду тримати їх в секреті. Дизайн сцени Євробачення-2017 буде унікальним і відмінним від попередніх шоу. Міжнародний пісенний конкурс - це не тільки проект, який мене запалює, він також є творчим викликом, що дуже надихає мене, як дизайнера», - додав він.

Конкурс на творчу концепцію сцени пісенного конкурсу Національна телекомпанія України проводила з листопада. Після аналізу відповідного ринку послуг, найкращим продакшн-дизайнерам були спрямовані пропозиції взяти участь у відборі ідеї оформлення сцени Євробачення-2017.

НТКУ отримала конкурсні роботи від чотирьох компаній: двох українських - Zinteco і Artmax і двох іноземних - Wieder Design і Kuby Design. Це - професійні дизайнери, які мають багаторічний досвід технічного забезпечення різних шоу. Головним критерієм відбору були унікальність і креативність ідеї оформлення сцени міжнародного пісенного конкурсу.

Як результат - команда Євробачення вибрала кращу концепцію сцени, яка буде максимально відповідати завданням конкурсу. Це рішення також було прийнято Європейською мовною спілкою (ЄМС).
Відповідну угоду з компанією Wieder Design вже підписано.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...