Викрито банду московських педофілів: У столиці РФ кілька років знімали та продавали дитяче порно

У Москві викрили групу педофілів, які за кілька років зняли та поширили десятки відео дитячого порно.

У Москві правоохоронними органами розкрита банда педофілів, яка орудувала в столиці РФ кілька років. Як говориться в Telegram-каналі Mash, вичислити злочинців вдалося після затримання такого собі Сергія Єгорова, якого арештували за підозрою в зйомках дитячого порно, повідомляють Патріоти України.

«Під час обшуку на хаті у Сергія знайшли кілька жорстких дисків з самопальним дитячим порно. Причому зміст - від найжорсткішого до найжорсткішого. І все з Єгоровим стало зрозуміло, тільки ось одне "але" - в роликах крім Серьоги знімалися ще троє інших чоловіків", - йдеться в повідомленні.

Після допиту Єгоров розповів, що в Москві працює реальна банда педофілів, які за гроші і просто "для задоволення" розбещували підлітків, знімали з ними відео, після чого продавали або залишали собі. "Десятки відео - і все за пару років. Загалом, тепер учасники педо-тріо в бігах і розшуку. Але їх ось-ось візьмуть", - резюмується в повідомленні.

Опублікував: Тетяна Ісічук

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...