Вимагав $110 тисяч: Топ-чиновника СБУ спіймали на шаленому хабарі (фото)

Слідчі Державного бюро розслідувань викрили начальника відділу Служби безпеки України, його підлеглого і двох цивільних осіб, які вимагали у громадянина України $110 тисяч, повідомляють Патріоти України.

Цей хабар він повинен був надати за усунення штучно створених перешкод, пов'язаних з кримінальним переслідуванням заявника і щоб уникнути можливого позбавлення громадянства України. Про це написала перший заступник голови ДБР Ольга Варченко на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, працівників СБУ та двох цивільних осіб затримали під час отримання другої частини траншу в сумі $10 тис., першу частину в розмірі $ 40тис. підозрювані отримали раніше.

"Зараз зазначені особи затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За скоєне кримінальне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу України, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна", — написала вона.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...