Винахідники розробили кіберхвіст, яким можна керувати за допомогою додатку (відео)

Краудфандінг профінансував розробку першої сотні хвостів.

Компанія The Tail Company створила кіберхвіст для людей, яким можна управляти через додаток, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

Задумка з'явилася ще в 2006 році. У 2012 році для її реалізації був запущений збір грошей на Kickstarter. Краудфандінг профінансував розробку першої сотні хвостів.

«Це був успіх - і було дійсно багато інших людей, які хотіли, щоб у них був суперхвіст з дистанційним керуванням. Тому в 2015 році ми створили компанію Mechanical Tail Company, розширили асортимент вироблених нами хвостів», - йдеться на сайті компанії.

Тепер хвостом можна керувати за допомогою програми.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...