Винна погода? У Криму оригінально виправдалися за провал сезону

Окупанти переконують, що туристи не приїхали на відпочинок на півострів через погану погоду.
Ілюстрація: rbc.ua

Так звана "влада" анексованого Криму констатувала зниження туристичного потоку на півострів у 2017 році. Серед причин такого явища називають погоду, ціни і політику київської влади. Таку заяву зробив голова комітету кримського "парламенту" з туризму Олексій Черняк, повідомляють Патріоти України.

За його оцінками, Крим за минулий рік відвідало 5,2 млн туристів, а в 2016 році - 5,57 млн.

"До закінчення будівництва мосту через Керченську протоку Крим буде в середньому приймати 5,5 мільйона туристів, плюс-мінус 200 тисяч. Крім того, є багато факторів, які потрібно враховувати: погода, яка впливає на літаки і паром, ціни на авіаперельоти, політика київської влади, які можу закрити кордон для своїх туристів, і інші", - сказав Черняк.

За його словами, граничні можливості Криму з прийому туристів із урахуванням існуючої транспортної логістики - 5,5-6,1 млн осіб.

"Це гранична можливість пропуску наших воріт", - наголосив Черняк.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...