Винні лікарі: Навколо смерті відомого українського журналіста розгорівся скандал

Відомий український журналіст, заступник керівника відділу економічних новин УНІАН Микола Бабич, який помер 25 січня нібито після реакції на наркоз, переніс зупинку серця, кому, крововилив у мозок і інфаркт, повідомляють Патріоти України.

Шокуючі подробиці розповів близький родич Бабича Анатолій Терещенко під час круглого столу в УНІАН на тему "Безпека пацієнтів у лікарнях України".

За його словами, до медичного закладу журналіст потрапив за рекомендацією лікарів, які порадили видалити поліп у горлі. Раніше Бабич не скаржився на проблеми зі здоров'ям

"Операція повинна була тривати не більше двох годин, але о 12 до дочки вийшов лікар і повідомив, що Бабича перевели в реанімацію через ускладнення, які виникли під час процедури. Нібито у нього стався анафілактичний шок і почалася кровотеча", – розповів Терещенко.

Коли ж родич приїхав до лікарні, йому сказали, що у Бабича зупинилося серце і він впав у кому. Відзначається, що за результатами комп'ютерної томографії лікарі виявили у журналіста набряк головного мозку, однак запевнили, що крововиливу немає, тому турбуватися не потрібно.

Однак, на третій день, за словами Терещенка, виявилося, що у Бабича стався інфаркт, а крововилив все таки мав місце. Лікарі від оперативного втручання відмовилися. На четвертий день перебування в лікарні у чоловіка сталася клінічна смерть.

"Зайшов до лікарні нормальною людиною, а його там просто "приспали", – з гіркотою резюмував Терещенко.

Джерело: УНІАН

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно