Винуватець Палиця - платитиме Саакашвілі: Суд оштрафував голову Одеської ОДА

Саакашвілі постраждав через позов, який був поданий ще на ім'я його попередника.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:www.expres.ua

Голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі оштрафували на 680 грн за ігнорування виконавчого документа та законних вимог державного виконавця. Про це пише одеське видання Думская.нет, інформують Патріоти України.

Насправді позов, через який постраждав Саакашвілі, був поданий в часи, коли головою ОДА був Ігор Палиця. Суть претензії полягала в тому, що жителю Одеської області Д. відмовили в особистому прийомі очільника області.

Громадянин вважає це порушенням своїх прав і подав позов до окружного адміністративного суду. 26 червня 2015 суддя Оксана Вовченко своїм рішенням зобов'язала голову ОДА організувати особистий прийом громадянина Д.

Однак до того часу головою ОДА став Саакашвілі. Його команда подала апеляційну скаргу, але у вересні 2015 програла цю справу, рішення суду залишилося без змін.

Громадянин Д. не дочекався виконання головою ОДА постанови суду і звернувся у виконавчу службу. Судовий виконавець повідомив про це голову ОДА і, дочекавшись встановлений законом термін, наклав на Саакашвілі штраф.

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.

Мобілізація людей з обмеженими можливостями в Україні: На кого чекає призов до армії з 1 травня

понеділок, 29 квітень 2024, 9:48

Новий закон про мобілізацію, підписаний президентом України Володимиром Зеленським, передбачає, що 2024 року мобілізація для інвалідів може відбуватися з деякими змінами, передають Патріоти України. Текст закону опубліковано на сайті "Голосу України",...