Винищувач над головою: Мешканців окупованого Сімферополя налякав сильний гуркіт у небі

Звуковий удар був настільки потужний, що на багатьох автомобілях спрацювала сигналізація.

Фото:ru.krymr.com

16 жовтня над Сімферополем і його околицями пролунав сильний гуркіт. За свідченням очевидців, звук як від вибуху було чітко чути в різних кінцях міста. Про це повідомляють Патріоти України.

Звуковий удар був настільки сильний, що на багатьох автомобілях спрацювала сигналізація. Після вибуху в небі пролетів реактивний літак, імовірно, військовий винищувач. За ним тягнувся білий слід, який зник ще за дві хвилини.

Кримські ЗМІ поки не повідомляють про подібний інцидент. Схожі звукові удари над Сімферополем неодноразово фіксувалися раніше. На думку Кримської астрофізичної обсерваторії, тоді джерелом шуму став проліт літака на надзвуковій швидкості. Окупаційна влада так ні разу не пояснила, що насправді було причиною звукового удару.

Джерело: Крым.Реалии

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...