"Виродок": З'явилися шокуючі подробиці про автогонщика, який влаштував смертельну ДТП в Одесі

З'явилася інформація, що експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові водія BMW, який за кермом убив 8 вересня в Одесі двох осіб. Про це пише на своїй сторінці Facebook екс-радник голови поліції Одеси Владислав Сердюк, повідомляють Патріоти України.

"За наявною інформацією,експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові водія BMW, який убив 8 вересня на 6-й ст. Фонтанської дороги двох осіб. Таким чином: алкоголь, червоне світло, значне перевищення швидкості, минулі "подвиги", зафіксовані адмінпротоколами, трупи. Що ще потрібно для обвинувального вироку?", - йдеться в його повідомленні.

Нагадаємо, в Одесі ввечері 8 вересня при зіткненні двох іномарок одна з них влетіла у зупинку громадського транспорту: дві людини загинули, п'ятеро госпіталізовані.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...