Вища за минулорічну: На Прикарпатті обрали 90-річну ялинку, яка може стати головною окрасою України на новорічні свята (відео)

Доправити красуню до столиці мають уже наступного тижня. Якщо б не свято, старезне дерево все одно зрізали б, заспокоюють любителів природи.

Так виглядала Софійська площа Києва рік томуЯлинка заввишки 30 метрів – це на 4 метри більше, ніж торік, зазначають Патріоти України. Тим, хто хвилюється за її долю, лісники пояснюють, що вибране дерево зріле, поряд із величезною ялицею вже виріс молодий ліс, тому зрубають її в будь-якому разі, повідомляє ТСН.

На Софійській площі в Києві приготування до приїзду ялинки вже в розпалі – там встановлюють для неї бетонний поміст. Від Софійської до Михайлівської площ монтують дерев’яні крамнички різдвяного ярмарку, а навколишні дерева вже прикрасили електричними гірляндами. Головну ялинку країни традиційно відкриють на день святого Миколая 19 грудня.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...