Висів на перекритті мосту: Деталі таємничої смерті підлітка на Донеччині (відео)

Хлопчика знайшов місцевий житель, який рано-вранці йшов на роботу.
Міст у Покровську. Фото: Депо.

У Покровську Донецької області виявили підлітка, який висів на перекритті підвісного мосту біля вулиці Захисників України. Про це повідомили в прес-службі Покровського відділу поліції, передають Патріоти України.

Інцидент стався 7 лютого близько 4 години ранку. Хлопчика знайшов місцевий житель, який рано-вранці йшов на роботу. Він негайно викликав на місце події патрульну поліцію.

Вони оглянули хлопчика і прийшли до висновку, що він з даної місцевості, але особистість поки встановити не можуть. "На вигляд хлопцеві було 14-15 років, він був у шльопанцях і куртці. Видно, місцевий. Спочатку думали, що він міг бути з сусіднього притулку. Коли туди з'їздили, з'ясували, що ні", - розповіли місцеві жителі.

Поліція просить допомогти встановити особу загиблого підлітка. На вигляд йому від 14 до 17 років. У нього темне коротке волосся. Він був одягнений в спортивні брюки синього кольору, сіру куртку і гумові тапочки синього кольору.

"Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про загиблого хлопця, правоохоронці просять зв'язатися з ними по телефону: 095-647-18-84", - йдеться в повідомленні поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство), з позначкою "самогубство".

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.