"Високий, су*а, гуманістичний пафос": У мережі висміяли реакцію Юрія Лози на смерть "Мотороли"

Одіозний співак знову викликав хвилю жартів на свою адресу, назвавши вбивць терориста "підлими боягузами"

Фото: "Фейсбук"

У мережі висміяли реакцію одіозного російського співака Юрія Лози на підрив у ліфті житлового будинку в окупованому Донецьку одного з лідерів бойовиків самопроголошеної "ДНР" Арсенія Павлова (позивний "Моторола"). Про це повідомляють Патріоти України.

"Вбивство людини подібним способом свідчить про нездатність подолати його на полі брані в чесному бою... Що діяти подібним чином здатні лише підлі боягузи і покидьки", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Кароч, Лоза негодує", "Скажіть йому, що, швидше за все, його прибрали свої або фсбшники. І тоді виходить, що це саме вони, його ідеали, труси і покидьки", "Люди по-божому. Ліфт грохнули, не весь будинок, як колись *уйло в Москві. Розуміти треба культуру", "Да", про чесний бій і підлих боягузів - це сильно. Високий, су*а, гуманістичний пафос", - пишуть коментатори.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...