Витягали за допомогою крана: У Рівному сміттєвоз продавив асфальт на дорозі (відео)

Мешканці найближчого будинку зазначили, що підозрювали - незабаром в цьому місці на проїжджій частині утвориться яма, але комунальники не зробили нічого заради усунення дефекту.
Асфальт "узяв у полон" сміттєвоз. Фото: скріншот з відео.

У центрі Рівного комунальний сміттєвоз продавив колесом асфальт і застряг. З пастки машину витягали за допомогою крана. Про це в соціальних мережах повідомляє UA: Рівне, передають Патріоти України.

Голова ОБСС одного з будинків, звідки комунальники забирали сміття, каже, що провал в асфальті - річ очікувана. Раніше вже були ознаки того, що незабаром в цьому місці на проїжджій частині утвориться яма.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...