Вижили не всі: На літаку Ан-26, що розбився в Бангладеші, були українці

Двоє наших співвітчизників загинули, один - в критичному стані. Ще одного члена екіпажу досі не знайшли.

Ан-26 розбився в Бангладеші. Фотоілюстрація: function.mil.ru

Під час аварії транспортного літака Ан-26 в Бангладеш загинули, щонайменше, два громадянина України. Про це 9 березня повідомив Департамент консульської служби МЗС України на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що серед постраждалих є росіяни, проте ці повідомлення спростував згодом генконсул РФ в Бангладеш О. Бойко. Відзначається, що екіпаж літака, що розбився, повністю складався з громадян України.

"За інформацією посольства України в Індії, 09 березня 2016 року поблизу узбережжя Бангладеш зазнав аварії літак АН-26, на борту якого перебувало чотири члени екіпажу (всі - громадяни України). В даний час бангладешськими рятувальниками знайдені три члени екіпажу зазначеного повітряного судна (двоє загиблих, один знаходиться в критичному стані в місцевій лікарні) ", - йдеться в повідомленні.

Посольство України в Індії продовжує контролювати роботу рятувальників з пошуку четвертого члена екіпажу, а також хід розслідування правоохоронними органами Бангладеш причин і обставин автокатастрофи.

Літаком Ан-26, що впав в Бангладеші, керував український екіпаж, повідомили в міжнародній акціонерній авіакомпанії "Урга", якій належить літак. У Державній авіаційній службі України також підтвердили, що на борту літака знаходився український екіпаж у складі чотирьох осіб.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...