"Визит не удался": У Києві чоловік викликав поліцію і зламав руку патрульному

Після інциденту інспектор поліції звернувся до травмпункту із підозрою на перелом руки.

Ілюстрація: ЖЖ

У столиці чоловік викликав поліцію, а коли патрульні прибули на місце, то побив одного з них. Про це повідомляє Нацполіція Києва, передають Патріоти України.

До чергової частини Деснянського району зателефонував чоловік та повідомив про те, що біля квартири будинку на вулиці Маяковського він побачив нібито свій раніше вкрадений мопед. Коли правоохоронці звернулися до власника помешкання із вимогою надати пояснення та документи, які підтверджують право власності на мототранспорт, у відповідь почули лайку, а згодом чоловік накинувся на них із кулаками.

Усі намагання заспокоїти хулігана не дали позитивного результату, тож патрульні змушені були застосувати сльозогінний газ і кайданки. Після інциденту інспектор поліції звернувся до травмпункту із підозрою на перелом руки.

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...

Підозрюють, що через росіян: В Естонії через проблеми із GPS-навігацією не змогли приземлитися літаки з Фінляндії

субота, 27 квітень 2024, 23:39

У ніч на 26 квітня літак фінської авіакомпанії Finnair, що вилетів із Гельсінкі, не зміг сісти в аеропорту естонського міста Тарту в ніч через перешкоди GPS. Про це повідомляє ERR із посиланням на представника Finnair, передають Патріоти України. Літак...