"Вже два місяці "їде додому": У метро Києва викрили шахрая (фото)

Жебрак стоїть на різних станціях метрополітену, ​​а іноді навіть бере із собою валізу, щоб довести необхідність допомоги.

Шахрай вже пару років збирає "гроші на дорогу додому". Фото: соцмережі.

У Києві в метро орудує аферист, який уже декілька місяців поспіль збирає гроші "на дорогу до Чернівців". Небайдужі люди не вперше намагалися йому допомогти і давали великі суми, проте хлопцеві "на квиток" досі так само не вистачає, передають Патріоти України.

Як написали очевидці у спільноті dtp.kiev.ua у Facebook, жебрак стоїть на різних станціях метрополітену, а іноді навіть бере із собою валізу, щоб довести необхідність допомоги. "Стоїть на "Вокзальній" шахрай, уже два місяці не їде додому. Гастролює по станціях. Жалісливі громадяни пускають сльозу, дають йому хто по 5, 100, 20 гривень", — розповіли очевидці.

Крім цього, у коментарях до посту знайшлися й інші підтвердження його шахрайської схеми. "Я його вже років зо 2 бачу на "Хрещатику" і "Вокзальній". Раніше без валізи був", — написав Сергій Красноголовець.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...