Взялися за шоу-бізнес: Слідчий комітет РФ розпочав слідство стосовно Володимира Зеленського

У Росії дуже нервують через інформацію про участь лідера "95 кварталу" у фінансуванні АТО.

Володимир Зеленський. Фото:www.ukrinform.ua

Слідчий комітет Росії (СК РФ) проводить перевірку даних про участь українського актора Володимира Зеленського у фінансуванні антитерористичної операції на сході України. Про це пише РИА Новости, зазначають Патріоти України.

"З метою об'єктивної, повної та всебічної перевірки отриманої інформації проводиться комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів", - повідомили в СК РФ.

"Крім того, в даний час призначена комплексна психолого-лінгвістична судова експертиза", - додали у відомстві.

Як повідомлялося раніше, в кінці лютого Зеленський відмовився їхати в Москву на передпоказ фільму зі своєю участю "8 кращих побачень".

Крім того, генеральний прокурор Росії Юрій Чайка та голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін хочуть припинити перерахування гонорарів Зеленському.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...