Взяв приклад з російського священика-педофіла?: Новинський виїхав за кордон

"Православний" олігарх свою поїздку пояснив реконструкцією у Храмі Воскресіння Христового. Смішно, чи не так?

Вадим Новинський не чекає, поки українці скористуються його "доторканністю".

Народний депутат з "Опозиційного блоку" Вадим Новинський, з якого Верховна Рада зняла недоторканність, виїхав в Ізраїль. Про це стало відомо з його допису у Facebook.

Він повідомив про зустріч зі Святійшим Патріархом Єрусалимським Феофілом III. "У Храмі Воскресіння Христового підходить до завершення реконструкція Кувуклії - невеликої купольної каплиці в центрі Ротонди Храму... З Святішим Патріархом Феофілом ми обговорили нашу посильну участь в реконструкції Кувуклії", - написав депутат.

Хочеться порівняти пана Новинського з підозрюваним у педофілії священиком РПЦ Глібом Грозовським. Коли його звинуватили у розпісті маленьких дівчат, він не чекаючи суду, одразу подався до Ізраїлю. Напевно, в РПЦ модно, маючи "рильце в пушку", до Ієрусалиму тікати.

Церковний Цинік

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...