"Взращивают манкуртов!": Бондаренко влаштувала істерику на росТБ через Україну (відео)

Скандальна екс-регіоналка Олена Бондаренко обурилася через те, що в сучасній українській історії реабілітовані імена Івана Мазепи, Степана Бандери та Симона Петлюри, повідомляють Патріоти України.

Вона заявила, що це зроблено для насадження в Україні ідеї антиросійськості і звинуватила рідну країну в нав'язуванні нібито неправильної історії. Своє невдоволення Бондаренко продемонструвала в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Всі ці символи — і Мазепа, і Бандера, і Петлюра — це по суті символи антиросійськості. Був би там який-небудь Чингісхан — і Чингісхана туди б приплели! Все що завгодно, щоб просто відносини між двома країнами зіпсувалися", влаштувала істерику у властивій їй манері колишня соратниця Януковича.

"На цій символіці, поки її вкидають в українське суспільство, поки вирощують цих манкуртів серед молодих людей через викладання ось такої історії в школах, в університетах, в цей час сидить собі Петро Олексійович (Порошенко, президент України. — Ред.) І добре почувається", не замовкала Бондаренко, підтримуючи проросійську риторику пропагандистської передачі.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...