"Их нравы": Літак із Сочі перервав політ через дебошира, який почав бійку у бізнес-класі

Нетверезий чоловік ударив бортпровідницю з такою силою, що вона впала на підлогу.

Через дебошира літак сів у Воронежі. Ілюстрація: pixabay.com.

Пасажирський літак, що летів із російського Сочі до Москви, перервав політ і екстрено сів у Воронежі через дебош, який улаштував пасажир бізнес-класу. Про це повідомило "Интерфаксу" джерело у службах аеропорту, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника агентства, під час польоту вранці 1 січня один із пасажирів бізнес-класу, "не розрахувавши можливостей організму, зловживав віскі". Чоловік почав кричати і матюкатися. Джерело зазначило, що "після відмови налити ще, він улаштував дебош".

Спроби бортпровідників заспокоїти чоловіка не закінчилися вдало. Співрозмовник розповів, що чоловік "ударив бортпровідницю з такою силою, що вона впала на підлогу й дістала забої".

Після цього командир борту вирішив перервати політ і екстрено приземлитися в найближчому аеропорту. Ним виявився Воронеж. Біля трапа літак зустрічала поліція. Чоловіка, який улаштував дебош, затримали поліцейські, які піднялися на борт. Літак продовжив політ до Москви.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...