"Их нравы": У Росії безглуздо загинула 15-річна чемпіонка (фото)

Безглуздий випадок обірвав життя 15-річної чемпіонки Росії з панкратіону Ірини Рибникової. У себе вдома дівчина приймала ванну, взявши з собою смартфон, який поставила на зарядку, повідомляють Патріоти України.

У якийсь момент пристрій з подовжувачем впав у воду, і дівчину вдарило струмом, через що вона загинула. Це попередня версія, оскільки розтин тіла, за результатами якого повинна бути встановлена причина смерті, ще не проведено.

Як розповідають друзі дівчини, вона була з благополучної, доброї сім'ї, де її любили і цінували, пишалися успіхами.

"Моя дитина шалено любила її і завжди кричала "няня". У серпні вона стала хрещеною для моєї маленької дочки, а зараз її вже немає... Серце розривається від втрати. Вдома тиша і порожньо без неї", - поділилася горем сестра покійної.

Всього два місяці тому Ірина Рибникова перемогла на першості Росії з панкратіону у ваговій категорії 57 кілограмів, що забезпечило їй місце в національній збірній Росії з цього виду спорту.

Панкратіон - відроджене давньогрецьке олімпійське єдиноборство. Цей вид бойових мистецтв дуже нагадує бої без правил, бійці можуть використовувати як удари руками і ногами, так і борцівські прийоми.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...