"Их нравы": У Росії школяр вистрілив з ракетниці чоловікові в око, доводячи, чиї "діди воювали"

Російський школяр-націоналіст став фігурантом кримінальної справи після того, як вистрілив в обличчя жителя Санкт-Петербурга, вступивши з ним у суперечку про підсумки Великої Вітчизняної війни, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Відзначається, що учень 11-го класу школи №519 був затриманий на початку грудня у зв'язку з інцидентом, який стався рано вранці 20 вересня біля будинку 61 на Бухарестській вулиці.

За словами джерела в правоохоронних органах, школяр вступив у дискусію щодо підсумків Великої Вітчизняної війни з чоловіком 1983 року народження. На ґрунті ідеологічних розбіжностей школяр побив чоловіка і вистрілив йому в обличчя з пристрою "Сигнал мисливця". "Потерпілий був госпіталізований в стані середньої тяжкості з контузією правого очного яблука другого ступеня, крововиливом та саднами обличчя", - зазначив співрозмовник.

За його інформацією, школяр був учасником неформального молодіжного руху націоналістичної спрямованості. Порушено кримінальну справу про навмисне заподіяння шкоди здоров'ю середньої тяжкості (ч. 1 статті 112 КК РФ). Школяр був затриманий на початку грудня і зараз знаходиться під підпискою про невиїзд.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...