"Их нравы": У Росії школяр вистрілив з ракетниці чоловікові в око, доводячи, чиї "діди воювали"

Російський школяр-націоналіст став фігурантом кримінальної справи після того, як вистрілив в обличчя жителя Санкт-Петербурга, вступивши з ним у суперечку про підсумки Великої Вітчизняної війни, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Відзначається, що учень 11-го класу школи №519 був затриманий на початку грудня у зв'язку з інцидентом, який стався рано вранці 20 вересня біля будинку 61 на Бухарестській вулиці.

За словами джерела в правоохоронних органах, школяр вступив у дискусію щодо підсумків Великої Вітчизняної війни з чоловіком 1983 року народження. На ґрунті ідеологічних розбіжностей школяр побив чоловіка і вистрілив йому в обличчя з пристрою "Сигнал мисливця". "Потерпілий був госпіталізований в стані середньої тяжкості з контузією правого очного яблука другого ступеня, крововиливом та саднами обличчя", - зазначив співрозмовник.

За його інформацією, школяр був учасником неформального молодіжного руху націоналістичної спрямованості. Порушено кримінальну справу про навмисне заподіяння шкоди здоров'ю середньої тяжкості (ч. 1 статті 112 КК РФ). Школяр був затриманий на початку грудня і зараз знаходиться під підпискою про невиїзд.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...