"Их нравы": У Росії вчителька оголосила "день канібала" і дозволила першокласникам побити однолітка

Сама викладачка називає свої слова «не дуже вдалим жартом» з метою налагодити дисципліну.

Хлопчика жорстоко побили однокласники. Ілюстрація: соцмережі.

У підмосковних Хімках першокласники, отримавши дозвіл вчителя фізкультури, побили однокласника. Так стверджують батьки постраждалого, повідомляє видання «Підмосков'я сьогодні». Внаслідок скандалу навколо цієї події педагогу довелося написати заяву про звільнення. Даний факт підтвердила РІА «Новини» регіональний дитячий омбудсмен Ксенія Мішонова, передають Патріоти України.

Повідомляється, що хлопчик Ваня довго зав'язував шнурки кросівка, що розлютило вчительку і вона нацькувала на нього однокласників, які стали бити дитину ногами по голові. За словами батька хлопчика Іллі Орлянського, учень впав, і вчителька сказала: «Сьогодні у нас день канібала. Хто хоче людського м'яса? Можете відпиляти йому ногу!».
У травмпункті у побитого діагностували струс мозку і виявили серйозні забої, після чого відправили в московську клініку. Незабаром з Ванею почне працювати психолог. Сама викладачка називає свої слова «не дуже вдалим жартом» з метою налагодити дисципліну.

Всі викладені факти підтвердилися. «Більш того, з'ясувалося, що такі фрази діти чули від неї на уроках часто. Ми відвідали і сім'ю потерпілого хлопчика. Батьки, звичайно, пригнічені, хоча вони отримують потужну підтримку батьківського співтовариства», - сказала Мішонова.

Адміністрація школи визнає, що вчителька вибрала «неправильні методи виховання», але раніше жінка не працювала з першокласниками та взагалі довго не працювала за фахом.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...