"Их нравы": У "високодуховній" ледь не сталася нова бійня, на кшталт керченської

Ображена розумово відстала дитина заволоділа мисливською зброєю. Якщо б черговий по школі не перестрів та не перепитав хлопця, все могло скінчитися набагато гірше

У російській школі учень намагався застрелити однокласника з мисливської рушниці в будівлі навчального закладу. Інцидент стався в селищі Абалакова Єнісейського району Красноярського краю, повідомляють Патріоти України з посиланням на медіаресурс 360. Павло К. почав стреляти по вікнам і машинам біля будівлі, в саму школу зайти йому не вдалося. Спіймали підлітка на вулиці. Як уточнили в школі, у того, хто стріляв легка розумова відсталість, він навчався в корекційному класі.

"Хлопчик з рушницею прийшов на територію школи, його в фойє зустрів черговий. Запитав, навіщо він прийшов, хлопчик розвернувся і вийшов з будівлі. Через п'ять хвилин прибув дільничний. На вулиці школяр відкрив стрілянину", - сказав представник шкільної адміністрації.

Адміністрація школи одразу віддала розпорядження закрити всі входи в будівлю. Відзначають, що в результаті події ніхто не постраждав. На місце прибула поліція, а стрілка затримали.

Один з учнів школи розповів, що Павло прийшов мститися однокласника, який побив його незадовго до того, що сталося. Дев'ятикласник встиг зробити постріл в бік тікає кривдника, але не влучив.

Пізніше вчитель селищної школи спростував цю інформацію. За словами педагога, не було ніякого пострілу в бік тікає, все це "придумали школярі".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...