"Их нравы": Улюблений актор Путіна влаштував п'яний дебош на борту літака

Скандальний російський актор Олексій Панін влаштував п'яний бешкет на борту літака, що летів із Стамбула до Москви. Інцидент стався 1 грудня, пише РБК з посиланням на джерело в авіакомпанії, повідомляють Патріоти України.

За даними джерела видання, Панін курив у туалетній кімнаті і не реагував на попередження. Актор кричав пасажирам, що його колишня дружина працювала стюардесою і навчила його правильно курити в літаку, закривши детектор диму серветкою. Під час польоту бешкетник ображав бортпровідників, пив алкоголь, говорив, що він «зірка і у Росії, йому нічого не буде».

Також актор вимагав ручку і збирався роздавати автографи. Після посадки його зняли з борту поліцейські. У прес-службі авіакомпанії повідомили, що збираються стягнути з актора всі витрати авіакомпанії, у тому числі за санітарну обробку літака. Зазначимо, що це не перший п'яний дебош скандального актора в літаку.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...