"Их нравы": Улюблений актор Путіна влаштував п'яний дебош на борту літака

Скандальний російський актор Олексій Панін влаштував п'яний бешкет на борту літака, що летів із Стамбула до Москви. Інцидент стався 1 грудня, пише РБК з посиланням на джерело в авіакомпанії, повідомляють Патріоти України.

За даними джерела видання, Панін курив у туалетній кімнаті і не реагував на попередження. Актор кричав пасажирам, що його колишня дружина працювала стюардесою і навчила його правильно курити в літаку, закривши детектор диму серветкою. Під час польоту бешкетник ображав бортпровідників, пив алкоголь, говорив, що він «зірка і у Росії, йому нічого не буде».

Також актор вимагав ручку і збирався роздавати автографи. Після посадки його зняли з борту поліцейські. У прес-службі авіакомпанії повідомили, що збираються стягнути з актора всі витрати авіакомпанії, у тому числі за санітарну обробку літака. Зазначимо, що це не перший п'яний дебош скандального актора в літаку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...