"Их нравы": Затриману Настю Рибку Таїланд звинуватив ще й у зґвалтуванні

Основні звинувачення в заяві постраждалої особи висунуті проти одного з арештованих разом із Рибкою за «секс-тренінг», а решта компанії звинувачується як спільники.

Настя Рибка затримається у тюрмі в Таїланді? Фото: соцмережі.

Анастасію Вашукевич (Настю Рибку), Олександра Кирилова (Алекса Леслі) і ще вісім чоловік, заарештованих в Таїланді за проведення нелегального «секс-тренінгу», звинуватили в згвалтуванні і організації проституції. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на джерело в кримінальній поліції Паттайї, передають Патріоти України.

Хто подав заяву, джерело не повідомило. При цьому воно уточнило, що одного із заарештованих, якого повинні були депортувати 5 березня, імміграційна поліція передала кримінальній. «Як я зрозумів, основні звинувачення в заяві висунуті проти одного з арештованих за «секс-тренінг», а решта звинувачуються як спільники», - додав співрозмовник агентства.

Джерело зазначило, що зараз, ймовірно, буде розслідування по цій заяві. «А оскільки воно буде по відношенню до всіх восьми осіб, це означає, що депортувати їх неможливо, поки в їх відношенні є така заява, а тим більше якщо за цією заявою заведуть кримінальну справу», - сказало джерело.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...