"Ихбольшенет"? Волонтери розсекретили танкістів з ПВК "Вагнера", які воювали на Донбасі і в Сирії (фото)

Фото: InformNapalm

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm спільно з командою проекту "Іхтамнет_м0209" і хактивістами Ukrainian Cyber Alliance розсекретили танкістівз ПВК "Вагнера", які воювали на Донбасі і в Сирії. Про це йдеться на сайті спільноти, повідомляють Патріоти України.

"З метою збереження доступу до джерел витоку інформації ми поки не розкриваємо весь спектр даних. Але вже зараз можемо представити особисті дані 26 найманців (25 танкістів + 1 начальник служби ПММ)", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що поки не вдалося встановити, хто з них конкретно брав участь у боях під Дейр-ез-Зором, але деякі мають відомчі нагороди за бойові дії на Донбасі, в тому числі за танкові бої під Луганським аеропортом, підписані особисто президентом Росії.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...