You did it! Росіяни вражені привітанням Литви на адресу українців (фото)

Поміж антиукраїнської істерії в Росії є адекватні люди, що вітають отримання українцями безвізового режиму.

11 червня українці отримали безвізовий режим з ЄС. Фото: mors.in.ua.

Незважаючи на антиукраїнську істерію в російських ЗМІ з приводу надання безвіза Євросоюзом, частина росіян зберігає здоровий глузд і разом з українцями радіє цій події. "Вільнюський аеропорт сьогодні. Зустріч першого рейсу з України після скасування віз із ЄС", - написав у Facebook колишній глава томського відділення Об'єднаного громадянського фронту Гаррі Каспарова, а нині житель Литви Іван Тютрін, передають Патріоти України. Пораділа за громадян України і російська журналістка Олена Риковцева.

"Які литовці молодці. Як приємно таке бачити на тлі всієї цієї ненависницької істерії з приводу безвіза на рос. телеканалах. "Святкувати нічого, як кажуть нам самі українці", - безапеляційно доповідає з Києва кор. "Вістей". Ну ось Литва так не вважає", - зазначила вона.

Разом із тим, російський журналіст Ігор Свинаренко звернув увагу на інший момент.

"І що нам тепер будуть розповідати наші начальники? Що всі пристойні люди в РФ під санкціями і їм все одно? Цікаво, які ж будуть аргументи. Скажуть, що українці зате негрів вішають. Хоча ні, негрів - інші, піндоси", - написав він.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....