''Из двух кошаков трех я еб*л!'': Російський топ-чиновник влип у гучний скандал (фото)

Топ-менеджер "Росгеології" Руслан Горрінг потрапив у секс-скандал, розповівши про свої пригоди в сервісі Twitch. Відео ігрового стріму злили в мережу, повідомляють Патріоти України.

Так, на ньому російський чиновник детально розповідає, як вступав в інтимний зв'язок із підлеглими, а також погрожує розправою і сексуальним насильством іншим гравцям.

"Я тебе реально раком поставлю, якщо ти ще слово мені скажеш або напишеш! Фільтруй базар! Я завтра його адресу дізнаюся і піде *****! Я з простого життя, я серед урок ріс, я вмію фільтрувати!" — кричить він на свого опонента.

У той же час Горрінг показово скаржиться, що дівчата обговорювали, з ким із них він мав інтимну близькість. "Причому з двох кошаків (секс-партнерки) трьох я їб*в, і ви збираєтеся по п'яні й обговорюєте, кого я ось-ось єб*нув. У мене чотири принцеси було, всі бомби були", — хвалиться він.

У компанії відео також вже бачили. Журналісти поспілкувалися з Антоном Сергєєвим, радником глави "Росгеології". На запитання про те, чи були у Горрінга якісь нарікання або скарги від співробітниць, він відповів, що з таким не стикався. Про можливе покарання колеги в компанії також не поширюються.

Горрінг — змінене прізвище. Раніше чиновника звали Ганіжєв Руслан Магомедович. До 2011 року він служив у Збройних силах РФ і в тому ж 2011-му вже робив перші спроби зайнятися бізнесом. У 2012 році в Інгушетії Ганіжєв отримав паспорт і водійське посвідчення на прізвище Горрінг.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно