З 2 тисяч шайб: Під Одесою встановили оригінальний пам'ятник писанці

Автор пам'ятника - Кирило Максименко, який раніше працював над композицією "рука Стіва Джобса" на вулиці Новосельського в Одесі.

У Комінтернівському встановили оригінальний пам'ятник писанці. Фото: Думська.

У районному центрі Комінтернівське під Одесою 3 травня відкрився пам'ятник писанці - орнаментованій великодній крашанці, виконаний з кріпильних шайб. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автором пам'ятника писанці виступив Кирило Максименко, який раніше працював над композицією "рука Стіва Джобса" на вулиці Новосельського в Одесі. У лютому також була презентована його композиція "Серце любові". Очікується, що в травні встановлять нову роботу - голову коханої Пікассо Жаклін Рок.

При створенні пам'ятника писанці використовували близько 2 тисяч кріпильних шайб.

"Оскільки замовлення було невідкладне, довелося закуповувати, хоча зазвичай я знаходжу деталі під час походів по місту і околицями", - розповів Кирило Максименко.

Нагадаємо, на вихідних в Києві відкрилося Великоднє містечко. Воно розкинувся від Софіївської площі до парку Володимирська гірка і буде працювати до 9 травня.

На заході презентують арт-перфоманс - 374 авторські писанки, створені художниками з різних областей України.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...