З архіву ПУ. Головною метою була Алла Пугачова: Росіянин роками гвалтував та вбивав схожих на Примадонну та підбирався до фінальної жертви

Пугачова багато років була під прицілом серійного маніяка-вбивці, проте він так і не зміг дістатися до співачки.

Алла Пугачова

При цьому маніяк скоїв серію вбивств жінок, схожих на Пугачову. Бандит виношував детальний план вбивства популярної співачки, передають Патріоти України з посиланням на «КП».

Після трьох зґвалтувань російський маніяк-гвалтівник Нагієв потрапив до в'язниці на шість років, але вирок не зупинив злочинця. Після того, як він вийшов з в'язниці, він зробив більше 30 зґвалтувань і вбив близько 10 жінок.

Головною метою Нагієва була Алла Пугачова. Існує дві версії, чому саме Примадонна була метою Нагієва. За однією з версій, що відмовила Анатолію в пору юності дівчина була схожа на Аллу Борисівну як дві краплі води, тому він вирішив помститися поп-діві. Інші вважали, що злочинець зненавидів співачку, коли сидів на зоні і цілими днями слухав її пластинки. У підсумку після «відсидки» він вирішив почати полювання за Пугачовою.

Як зазначало слідство, більшість жертв Нагієва зовні були схожі на Пугачову. Нагієв без особливих зусиль роздобув адресу Примадонни і відправився виконати задумане. Після чергового великого концерту Пугачова приїхала додому, увійшла в під'їзд. За мить у нього увійшов невисокий, кремезний хлопець.

«Молода людина, ви до кого?», - запитала консьєржка, чим, практично, врятувала життя співачці. Примадонна поїхала на ліфті, а розгублений Нагієв вискочив з під'їзду. Поки Анатолій Нагієв виношував план, як позбутися від консьєржки і поглумитися над зіркою, його спочатку взяли на розбої в Дніпрі, а звідти переправили в Орел - за місцем скоєння вбивства в поїзді «Харків - Москва», тоді він убив 8 осіб.

За місцем проживання рідних Нагієва була знайдена записна книжка Анатолія. У ній значилися дані на 319 осіб - друзів, коханок і об'єктів нападу, в тому числі і адреса Алли Пугачової.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...