З автоматичної зброї: У Херсоні обстріляли учасників прес-конференції

У Херсоні у п'ятницю учасників прес-конференції, що проходила в прес-клубі "Новий день", обстріляли з автоматичної зброї і отруїли газом. Про це розповіла керівник прес-клубу "Новий день" Олена Нечипуренко, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні у прес-клубі сталася стрілянина. Йшла прес-конференції, присвячена пасажирським автоперевезенням. І у цей час, десь в 12.30 - 13.00, із коридору почали стріляти через двері в приміщення прес-клубу, а також застосували газ. Кулями у приміщенні потрощили вікна, що виходять на вулицю. Були черги (пострілів - ред.), я думаю, що це з автомату", - розповіла Нечипуренко.

За її словами, хто саме стріляв наразі невідомо. "Поліція на даний час не знає, хто стріляв", - зазначила вона. Як повідомила керівник прес-клубу, серед учасників цієї прес-конференції були також і представники поліції.

"Зараз (після стрілянини - ред.) тут багато поліції", - зазначила Нечипуренко. Ніхто з учасників прес-конференції не постраждав. "Від куль ніхто не постраждав, бо всі попадали на підлогу", - повідомила керівник прес-клубу. Разом з тим, як заявила Нечипуренко, є постраждалі від розпилення у приміщенні газу. "Люди отруїлися газом. "Швидка" приїжджала, надавали допомогу тим, хто надихався газу", - сказала вона.
Джерело: Укрінформ

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...