"З Днем перемоги": Голову російського центру науки у Києві облили зеленкою та фекаліями (фото, відео)

Воробйов сьогодні збирався брати учать у масових заходах, зокрема мав намір прийти на проросійський марш "Безсмертний полк”.
Скріншот

Активісти облили зеленкою та фекаліями керівника Російського центру науки та культури у Києві Костянтина Воробйова, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Це директор "россатруднічєство в Україні" Воробйов, російський шпигун, тобто дипломат. Прилетів з Майорки "попраздновать Побєду" в Києві. Спонсор бессмєртнага полка, якраз туди і збирався. Я зовсім випадково опинився поруч. Сидів собі в машині, читав філософські трактати німецьких класиків, якраз по радіо грала композиція гурту Пирятин - Арта. Аж раптом щось сталосі, підлітають якісь невідомі патріоти, команда добра і радості, С14 і зеленкою його, і гівном його", - розповів журналіст Родіон Шовкошитний, який виклав відео.

Зазначимо, що Воробйов очолює посаду ще з 2010 року, а також є керівником представництва "Россотрудничества" та радником російського посольства в Україні.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...