З Москви наполегливо радили: Сенцов відмовився просити Путіна про помилування

За словами адвоката, Олег Сенцов переважно лежить, "оскільки йому важко рухатися".
Олег Сенцов. Фото: соцмережі.

Український режисер Олег Сенцов, який голодує вже 40 днів, не буде писати президенту РФ Володимиру Путіна прохання про помилування. Про це повідомив його адвокат Дмитро Дінзе, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Олег проти помилування. Він не буде нічого писати президенту", - сказав Дінзе. За словами адвоката, Сенцов переважно лежить, "оскільки йому важко рухатися".

"Все без змін. Він каже, що переважно лежить, оскільки у нього почалися проблеми з нирками і серцем. У нього була криза на 26-й день голодування. Потім його вивозили до лікарні, де стабілізували стан. Зараз йому вкачують по 3-4 літри різних поживних рідин через катетер, бо у нього усі вени вже поколоті попередніми процедурами", - зазначив адвокат.

Сенцов у колонії "Білий ведмідь" 14 травня оголосив голодування, вимагаючи звільнити всіх українських політв'язнів.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...