З Новим роком! Бійці ООС ліквідували групу терористів на Донбасі (відео)

Оприлюднено кадри знищення ДОТу найманців РФ на Донбасі українськими воїнами за допомогою великокаліберного кулемета КПВТ на станках "Арморум Солюшинз". Про це у своєму блозі розповів конструктор кулеметних станків, інженер-конструктор компанії Арморум Солюшинз, учасник АТО Іван Савельєв, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, в ході обговорення характеристик і застосування станків до кулеметів ДШКМ-ТК і КПВТ він оприлюднив відео знищення доту найманців РФ на Донбасі.

"У нас є ось такі (відео. - Ред.), зняті на мобільник з екрану монітора волонтерської системи спостереження. Там не дуже добре видно - зате прекрасно чутно, що таке справжня бойова робота. Оскільки відео знято на реальних позиціях лінії зіткнення, то дистанцію ми позначимо приблизно – понад два кілометри. Це складно приховати - видно швидкість трасерів, що приходять у ціль. Так ось, в завдання розрахунків станкових кулеметів (а саме КПВТ на станках нашого виробництва) входило не теоретичне влучання кудись у район цілі, а саме влучання в амбразуру ДОТу і ураження особового складу супротивника, що входить до його гарнізону. Хлопці спокійно дочекалися цю групу клоунів, дали їм зайняти ДОТ ... і вбили. І правильно зробили", - розповів Савельєв.

Джерело: Цензор.НЕТ

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...