З одного тіста: Добкін неочікувано висловився про Савченко

Михайло Добкін нагадав, що свого часу позафракційний нардеп Надія Савченко голосувала за зняття з нього депутатської недоторканності, однак підкреслив, що сам він цього робити не буде.
Михайло Добкін. Фото: РБК.

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що не збирається голосувати за зняття недоторканності з позафракційного народного депутата Надії Савченко. Про це він повідомив у кулуарах Верховної Ради, передають Патріоти України із посиланням на телеканал NewsOne.

"Голосувати за Савченко не буду, якщо це буде винесено – я маю на увазі за зняття недоторканності, а також за її арешт і затримання. Хоча вона свого часу проголосувала, коли це стосувалося мене. Але це її проблеми", – нагадав Добкін.

Він підкреслив, що шансів на те, що в Раді може бути розглянуто скаргу Савченко на порушення присяги генеральним прокурором Юрієм Луценком, немає.

"Генеральний прокурор із кимось дружить, когось тримає за вухо на гачку, когось за інші місця кримінальними справами, тому провладна більшість, низка позафракційних депутатів і фракцій, які постійно підголосовують більшості, будуть робити так, як просить їх Луценко і президент", – додав нардеп.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...