З початком зими! Синоптики розповіли, яким буде грудень в Україні

Місячна кількість опадів очікується на рівні 34-51 мм. На Закарпатті, в Карпатах і горах Криму - 71-138 мм, що в межах середніх багаторічних значень.

Ілюстрація: opogode.ua

В Україні середня місячна температура повітря в грудні становитиме 0-3 градуси морозу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Середня місячна температура очікується 0-3 градуси морозу. В Криму та на Закарпатті місцями 1-3 градуси тепла. У південній частині країни показники близькі до середніх багаторічних значень", - наголошується в повідомленні.

Три дні залишався в комі: 27-річний суперважковаговик помер після першого нокауту в кар'єрі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:35

Конголезький суперважковаговик Арді Ндембо помер після поразки нокаутом від кубинця Нестора Сантани. Про це повідомляє промоутерська компанія Viva Promotions, передають Патріоти України. Бій Ндембо — Сантана відбувся 5 квітня в межах шоу Team Combat Le...

"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...