З політичних причин? Зеленський відмовився їхати в Москву на передпоказ свого фільму

Як стало відомо, блогер Сергій Колясніков раніше подав заяву в ФСБ, СКР і Прикордонну службу з проханням затримати Зеленського на попередньому показі в кінотеатрі.

Володимир Зеленський. Фото:star.korupciya.com

Знаменитий український актор Володимир Зеленський відмовився їхати в Москву на передпоказ фільму зі своєю участю "8 кращих побачень". Про це повідомляє радіостанція Говорит Москва з посиланням на керівника прес-служби артиста Тетяну Руденко, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, передпоказ фільму запланований сьогодні, 24 лютого, в московському кінотеатрі "Жовтень". У російський прокат стрічка виходить 3 березня.

Як пише сайт Говорит Москва, блогер Сергій Колясніков раніше подав заяву в ФСБ, СКР і Прикордонну службу з проханням затримати Зеленського на попередньому показі в кінотеатрі.

Крім того, віце-спікер Держдуми Сергій Неверов на своїй сторінці в Facebook закликав бойкотувати фільм «8 кращих побачень» в Росії.

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...