З трьома "ногами": В Австралії зловили загадкову рибу (фото)

Один з коментаторів поцікавився, чи не рибалила жінка в районі Чорнобиля.

Загадкова риба з трьома "ногами". Фото: Daily Mail

Мешканка Австралії Мішель Герсайд виловила біля узбережжя штату Квінсленд на північному сході країни загадкову істоту довжиною близько 30 сантиметрів, у якої, крім плавників, були також незрозумілі відростки, що нагадують ноги, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Фотографії свого улову Герсайд виклала в місцевій групі в Facebook, попросивши у користувачів допомогти їй визначити, що ж трапилося їй в руки. При цьому спійману рибу вона тут же випустила назад.

Варто відзначити, що більшість користувачів зійшлося на думці, що перед ними риба-жаба, що є різновидом клоунових риб, що водяться в районі екватора.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...