За безцінь: Українці зможуть купити якісні німецькі авто стандарту Євро-4 і Євро-5

В Німеччині зараз налічується близько 15 млн автомобілів з дизельними двигунами. Лише близько 2,7 млн таких машин відповідають стандарту Євро-6. Це означає, що постраждають власники приблизно 12,3 млн автомобілів. Їм доведеться продавати їх за безцінь.

Фото: ЗМІ

У Німеччині схвалили заборону автомобілів зі старими дизельними двигунами стандарту Євро-4. Дизеля стандарту Євро-5 заборонять з осені 2019 року, повідомляють Патріоти України.

Минулого року в кількох містах Німеччини вирішили заборонити автомобілі з дизельними двигунами, так як вони сильно забруднюють атмосферу. Заборона повинна була бути введена в Штутгарті і Дюссельдорфі з 1 січня 2018 року. Однак, автовиробники подали апеляцію у Федеральний адміністративний суд.

Суд схвалив заборону автомобілів з дизельними двигунами. Найближчим часом в цих, а також ще в деяких німецьких містах не можна буде їздити на автомобілях, які відповідають стандарту Євро-4. З осені 2019 року під заборону потраплять дизеля за стандартом Євро-5.

Оскільки в Україні вживані автомобілі з Німеччини користуються особливим попитом, українці зможуть придбати авто за дуже демократичними цінами.

Нагадаємо, 27 лютого Верховна Рада внесла зміни до закону Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів, чим спростила ввезення та реєстрацію імпортних авто.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...