За корупцію - смерть: На сайті Порошенка з'явилася жорстка петиція

Активісти вимагають від президента скористатися прикладом Китаю для боротьби з корупцією.

Ілюстрація: ipress.ua

В Україні активісти просять у президента запровадити смертну кару для корупціонерів. Як приклад вони наводять Китай, де діє подібний закон щодо чиновників. Відповідна петиція з’явилася на сайті українського гаранта, повідомляють Патріоти України.

"Створити закон щодо чиновників, як у Китаї, - карати їх смертю за великі обсяги корупції", - підкреслюється в її описі. Зауважимо, що автором є Станіслав Івасенко, а зареєстровано петицію було 24 січня. Наразі під документом підписалися 122 особи з 25 тисяч необхідних.

До слова, Китай є світовим лідером за кількістю страчених ув'язнених. Так, у продовж останніх п'яти років за корупцію тут було покарано 1,34 мільйона чиновників з правлячої партії, з яких 648 тисяч осіб були чиновниками на рівні сіл та селищ та притягнутими до відповідальності за дрібні корупційні правопорушення.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...