За кров убитих ніхто не відповість? Навколо ДТП з Зайцевою розгорівся новий скандал (відео)

Харків'янка Людмила Фабріс, у якої в смертельній ДТП на Сумській загинули двоє рідних, не вірить, що суд винесе справедливий вирок фігурантам справи Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, повідомляють Патріоти України.

Жінка втратила в аварії доньку Аллу, якій було 46 років, і 19-річну внучку Настю. За її словами, вона вирішила ходити на судові засідання, щоб бути в курсі справи. Але останнім часом туди ходить тільки її представник.

"Ви знаєте, я все переглядала (відео з моментом ДТП - ред.) по кілька разів, як моя Настюша виходить, як я бачу червону курточку доньки, вона з того боку стоїть. Я все це ось так зупиняла, дивилася, а зараз не можу: мене такий біль пронизує... І, ви знаєте, я думала, час лікує. Все це брехня, це посилює біль, куди не кинь оком - всюди вони", - розповіла вона.

Постраждала не розуміє, чому на прості запитання експерти так довго не можуть дати відповіді: яка була швидкість "Лексуса", куди зникла лікар-нарколог, чому її не розшукують.

Фабріс і ще кілька сімей потерпілих навіть звернулися до президента України і в Генпрокуратуру з проханням забезпечити їм право на справедливий суд.

"Ось приходжу на суди - йде боротьба протилежностей, адвоката Зайцевої та адвоката Дронова. І все йде до того, щоб, я так думаю, виправдати їх", - вважає вона.

Зазначається, що сім'я Людмили відмовилася від 50 тисяч гривень, які перерахувала сім'я Зайцевої. Жінка по копійках збирає гроші на пам'ятник своїм рідним, але вона переконана, що тільки компенсація через суд її задовольнить. Решта - це не ціна за те, що вона залишилася одна.

Адвокат Людмили Дмитро Марцонь запевняє, що завдання номер один для всіх потерпілих - це справедливий вирок: 10 років позбавлення волі для обох водіїв та відшкодування компенсацій в повному обсязі. Він сподівається, що суд все ж вирішить проблему з сумнівним зникненням лікаря-нарколога та прислухається до клопотань, які подають адвокати потерпілих.

"Якщо не буде справедливості, я не знаю, чим це закінчиться для всієї судової та правоохоронної системи України, тому що якщо навіть в такій справі суспільство не отримає відповідь, ну а в якій тоді отримувати?" - заявив він.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...